Lediga tjänster

El-konstruktör
För att möta en ökad efterfrågan av våra tjänster söker vi nu omgående el-konstruktörer.
Det vi värdesätter högst är ett brinnande intresse och en hög ambition att ständigt effektivisera och utveckla både sig själv och vara delaktig i att utveckla verksamheten. Vi kan erbjuda är en väl inarbetad struktur och en gemensam strategi för att skapa den optimala konstruktionsprocessen oavsett om det gäller ombyggnader eller nybyggnation.
Vi erbjuder även möjligheten att fortsätta utveckla och standardisera vårt arbetssätt i vårt huvudsakliga konstruktionsverktyg ePLAN. Vår ambition är att vid varje avslutat projekt utvärdera vilka justeringar vi ska göra till nästa projekt för att vi ska fortsätta ha nöjda kunder, vilket är det absolut viktigaste i vår verksamhet. Här ska det vara högt i tak vi ska alla hjälpas åt och bli starka tillsammans.
Om du är en erfaren el-konstruktör som känner att du vill jobba med ett modernt konstruktionsverktyg i form av ePLAN med flexibla licenslösningar och känner att du vill ägna dig åt konstruktion, men slippa att manuellt sitta och skapa apparatlistor och tabeller, då är detta något för dig.

Du har flera års erfarenhet och vet att i perioder måste man lägga ner hela sin själ i en konstruktionsprocess men samtidigt ska det finnas tid för återhämtning.
Om du är en yngre sökande med liten eller ingen erfarenhet av el-konstruktion måste du kunna känna igen dig i att ha en stark vilja och ambition att bli el-konstruktör och vara medveten om att med tålamod och intresse ge din tid och ta till dig av den handledning som vi är beredda att ge dig.

Låter detta intressant, låt oss få veta ditt intresse genom att skicka ett mail till janne@jrj.se så tar vi ytterligare kontakt efter det utefter vad som känns rätt för dig.


Har du några frågor?
Kontakta Janne Johansson på 070-237 38 37 eller janne@jrj.se för mer information.